Chat rechtsonderin live met ons

Deel u ervaring met andere klanten

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
27 entries.
Kees vd Aarssen Kees vd Aarssen uit Roosendaal schreef op 8 januari 2023 om 08:16
Omdat de rolluiken achter ons huis al 30 jaar hangen, tot volle tevredenheid, kwamen we ook nu weer uit bij Rio. Dit omdat we nu aan de voorkant van ons huis ook rolluiken wilden. Niet vanwege inbraakpreventie, maar vanwege de steeds warmere zomers (voorkant op het zuiden). En ook nu weer, perfect verlopen. Duidelijk offerte en de montage perfect uitgevoerd. Zeer aan te bevelen.
Hans Flux Hans Flux uit Roosendaal schreef op 14 oktober 2022 om 08:22
Fijne man om mee zaken te doen , de rolluiken zijn zo als het moet zijn , binnen ongeveer 6 weken waren ze binnen en gelijk een afspraak gemaakt om ze te plaatsen de deskundigheid van de 2 man,s personeel is top ondanks dat er 1 niet erg lekker was een griepje maar ging wel door de jongenman van 28 jaar oud weet hoe hij de klant tevreden stelt met veel passie is hij met zijn werk bezig en de kwaliteit eisen zijn erg hoog voor dit twee tal. , Top hoor
Dekker Dekker uit Dinteloord schreef op 13 juli 2021 om 20:26
Wij hebben 13 elect.bediende rolluiken laten hangen door Rio.Offerte was duidelijk en overzichtelijk.Zijn netjes en vakkundig gehangen.Ook de nazorg is super ! Rio rolluiken is zeer aan te bevelen. Bedankt Pieter.
Piet Piet uit Rijsbergen schreef op 19 november 2019 om 16:53
Vorige week (11-2019) 2 rolluiken geplaatst. Prima advies, plaatsing vlot en netjes. Kundig en vriendelijk personeel. Goede nazorg!!
Sonja Cl Sonja Cl uit Roosendaal schreef op 25 oktober 2019 om 13:05
Super tevreden over de nieuwe rolluiken, vlot geleverd, goed geplaatst en alles netjes achtergelaten ๐Ÿ™‚ En van te voren goed en helder advies gehad. Top!
Niels Niels uit Steenbergen schreef op 6 juli 2019 om 08:51
Prima prijs kwaliteitsverhouding. Vakkundig gemonteerd. Wij zijn erg blij met de service van Rio rolluiken. Aan alle afspraken gehouden! TOP.
Rene Rene uit Bergen op Zoom schreef op 2 mei 2019 om 07:59
7 rolluiken laten plaatsen bij onze nieuwbouwwoning. Offerte was duidelijk en gaf al redelijk wat inzicht waar je op moet letten bij verschillende offertes voor rolluiken. Bij het inmeten de exacte wensen besproken en op een ontspannen manier de kleuren kunnen kiezen. Tijdens het plaatsen ging er even iets mis waardoor er nieuw materiaal gehaald moest worden, het werk uitstellen en een dag laten verder gaan was nog niet eens bespreekbaar, de klus werd gewoon die dag afgemaakt en netjes opgeleverd. Helaas nog niet de Tahoma in kunnen stellen, maar daar kan Rio niks aan doen, zonder wifi kan je ook geen smart home programmeren. Wel mochten we altijd bellen als we er niet uit kwamen en ook was er nog de mogelijkheid dat ze zelf hiervoor langs zouden komen.
l. Nagtzaam l. Nagtzaam uit Breda schreef op 1 mei 2019 om 17:11
Offerte was duidelijk en uitgebreid, goede informatie en een prima prijs/kwaliteit verhouding. Afspraken goed nagekomen, kortom een zeer tevreden klant,
Bert Bert uit Dinteloord schreef op 1 mei 2019 om 12:42
Goedemiddag, 2 weken geleden zijn onze rolluiken opgehangen door Rio-rolluiken. Geweldig werk en service afgeleverd, plus dat de prijs erg scherp was. Een echte aanrader voor ieder.
Piet van Dorst Piet van Dorst uit Wouw schreef op 1 mei 2019 om 11:02
Offerte met verschillende mogelijkheden, duidelijk advies en een mooie prijs. Afspraken worden nagekomen. Vakkundige installatie. Goede communicatie, meedenkend en vriendelijk. Zรฉรฉr tevreden.
Jan Willem Jan Willem uit Teteringen schreef op 1 mei 2019 om 09:21
Uitstekend geplaatst conform afspraak. Adequaat reageren op mailtjes en op een kleine storing. Goede service. Aanrader!
Selma Selma uit Bergen op Zoom schreef op 30 april 2019 om 23:30
Na wat offertes te hebben aangevraagd hebben we voor RIO gekozen. Pieter heeft ons goed te woord gestaan, kwam alles netjes opmeten en gaf voldoende uitleg, denkt met je mee. In totaal 8 rolluiken gehangen. De vakmannen van RIO hebben goed en netjes gewerkt. Zeker een aanrader ?
Jacq en pieter Jacq en pieter uit Barendrecht schreef op 30 maart 2019 om 15:05
Wij zouden Rio rolluiken zeer willen aanbevelen bij iedereen. Zeer vakkundige ,aardige ,eerlijke, snelwerkende en meedenkende vakman(nen) ??! Echt GEweldig! Vandaag opnieuw een geweldige service mogen ervaren. Dus niet alleen de levering maar ook de nazorg is perfect geregeld. Kortom , niet verder zoeken ?
Richard Richard uit Breda schreef op 3 februari 2019 om 16:27
Rio Rolluiken heeft goed met ons meegedacht voor het plaatsen van een elektrisch rolluik bij een lastig raam. Communicatie en levering ging vlot. Ze hebben het rolluik vakkundig geplaatst geheel naar onze wens. Aanrader!
Cora van Ginneken Cora van Ginneken schreef op 8 januari 2019 om 13:20
Goede snelle service en professioneel personeel. Ben zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden
Arjan Biemans Arjan Biemans uit Dorst schreef op 3 januari 2019 om 06:41
Prima bedrijf aardige mensen die weten waar ze over praten ,leveren geen half product maar kwaliteit
Sonja vugts Sonja vugts uit Steenbergen schreef op 31 december 2018 om 17:52
Rolluiken erg netjes opgehangen. Goede en vriendelijke service.
Ronald Niehot Ronald Niehot uit Roosendaal schreef op 17 oktober 2018 om 17:18
Na een paar offertes te hebben aangevraagd hebben we voor RIO gekozen. Heldere uitleg en een goede prijs waren doorslaggevend. In totaal zijn er 7 rolluiken gehangen. Er is snel en net gewerkt en we kunnen RIO iedereen aanbevelen.
Wessel Wessel uit Roosendaal schreef op 17 oktober 2018 om 12:24
Goede service, afspraken worden netjes nagekomen. Fijn zaken doen.
Ronald Nefs Ronald Nefs uit Roosendaal schreef op 17 oktober 2018 om 09:32
5 rolluiken laten plaatsen. Netjes gewerkt, scherpe prijs, snelle levering en alles zoals vooraf was afgesproken. Aanrader!??