Chat rechtsonderin live met ons

Buitenzonwering

Een groot assortiment bij Rio rolluiken

Buitenzonwering is onmisbaar in iedere woning. Een aangename temperatuur in uw woning en een heerlijk schaduwrijk terras, zo komt u de warme zomer wel door. Er zijn talloze soorten buitenzonwering waar u uit kunt kiezen.

Zo zijn screens en knikarmschermen ideaal voor plekken waar je een vrije doorloop nodig hebt. Markiezen en uitvalschermen zijn perfect als vensterzonwering en rolluiken worden toegepast voor zowel zonwering, als beveiliging en verduistering.

BUITEN ZONWERING

knikarmscherm 2

Knikarmschermen

Wilt u in de zomer volop genieten van uw terras, zonder weg te smelten in de felle zonnestralen? Voorzie uw woning van een knikarmscherm en profiteer voortaan van een heerlijk schaduwrijk terras én een koele binnentemperatuur in huis.

Uitvalscherm

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Een uitvalscherm houdt niet alleen de warmte effectief buiten maar is bovendien een fraaie toevoeging aan uw woning

Ritzscreens

Ritzscreens

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering.

Binnenzonwering

Een groot assortiment bij Rio rolluiken

Binnenzonwering is raambekleding die ook kan dienen als goede zonwering. Hiermee houdt u het binnenklimaat in uw woning aangenaam en beschikt u tevens over mooie raamdecoratie. Binnenzonwering heeft naast zonwering ook nog eens een decoratieve functie. Ook zorgt het ervoor dat uw huis beter geïsoleerd is.

BINNEN ZONWERING

binnen

Houten Shutters

Wil jij zelf de gewenste doorkijk, lichtinval en privacy bepalen? Dan zijn Shutters de ideale raamdecoratie voor jou. Shutters zet je in een handomdraai in de juiste stand, afgestemd op waar jij op dat moment van de dag behoefte aan hebt. Onze shutters zijn in diverse afmetingen en kleuren beschikbaar, waardoor je zowel een moderne als landelijke of klassieke sfeer kunt creëren.

rolgordijn-

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn decoratief en effectief, bediening met ketting of elektrische bediening met standaard of exclusieve modellen van kasjes.

Bediening

U kunt indien gewenst uw rolluiken en zonwering en nog meer producten middels een app bedienen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze rolluiken zijn inbraakwerend, isolerend, zonwerend, geluidswerend, vochtwerend en geven privacy.
Ze zijn in diverse kleuren beschikbaar en daarom makkelijk in de juiste stijl te kiezen die het beste bij uw huis past.
Steeds meer klanten kiezen voor de volledig automatisch bedienbare rolluiken.
Bekijk de Somfy demonstratie video hieronder voor meer informatie.

Somfy Tahomabox demonstratie